Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

slava eurosvindlu

12. 4. 2011 13:36
Strasi nas s ABL jak male decka

A stat uz je 20 let mafii predevsim tunelarske koalice ODS-CSSD ovladany a to se vsim vsudy.

Od medii pres policii az po soudy..

0 0
možnosti

Viki007

11. 4. 2011 13:39
Otázky jsou přesné,

právě proto nebudou nikdy položeny, natož zodpovězeny. To už mají odborníci na PR dokonale zmapováno, že těm 70% idiotů, z nichž se skládá každý národ, stačí předhodit půl pravdy, případně úplný nesmysl, protože idioti nepřemýšlejí, ti jen konzumují.

Na OVM bylo nejkouzelnější, jak VM skákal okamžitě do řeči Johnovi, když se konečně chtěl rozpovídat, případně bagatelizoval jeho trefy, a na pomoc si tam vzal ty tři mudrce, kteří žvanili a žvanili, hlavně však odváděli pozornost. A to, jak se účelově snažil potopit Bártu - dost marně - to už bylo do nebe volající. To je ale "hlídač demokracie", no fuj,

0 0
možnosti

Gibon

11. 4. 2011 17:19
Re: Otázky jsou přesné,

Když budou předčasné volby VV získají 25% ODS 10% a TOP 4%

0 0
možnosti

pá_ja

11. 4. 2011 10:55
A jedna otázka navíc,

v žádném médiu se neobjevila ani zmínka o tom, že za tím vším mohou být snahy stavebních firem, developerů, ŘSD a dalších, kde udělal Bárta průvan.

Taky by mě zajímalo, jak přicházejí "novináři" ke všem těm záznamům výslechů, tajných schůzek , záznamům na detektorech lži atd. to nikdo neřeší a přitom to musí jít z policie nebo soudů. ale protože to poslouží těm vzadu, tak se nic neděje!

0 0
možnosti

Kvetuska55

11. 4. 2011 11:06
Re: A jedna otázka navíc,

Tohle žádné noviny neotisknou ani jako placenou inzerci ;-D

0 0
možnosti

pesimistka7

11. 4. 2011 9:02
Pro mě

je táhle kauza jasným důkazem, že ta verbež co skáče zadkem ze strany do strany ale stále se při tom drží korýtka, mezi sebe nikoho nového nepustí.

    Nedivila bych se, kdyby tahali na lidi z nových stran všechno možné, co se "může hodit" už od doby, kdy se teprve dávali dohromady, co kdyby se jim zadařilo ve volbách. A tady se zadařilo, nejspíš více než se čekalo. Neznemožnili se sami, alespoň ne tak, jak se od nováčků očekávalo, zejména když dostali hned napoprvé "větší sousta", tak se šlo "štěstíčku naproti"...

    Po tom, co tady ustáli "starokorytáři", je tenhle hon fakt trapný, směšný. 

0 0
možnosti

ladyevil_cz

11. 4. 2011 10:17
Re: Pro mě

:-) Starokorytáři ustáli, co se dá, souhlas...problém je ale, že véčkaři si sami dinosauříky z jiných stran ve vládě schválili ;-)

0 0
možnosti

jazyk v broskvi

11. 4. 2011 8:45
...tak sis ulevil?

...v područí televizního zpravodajství není čas na vlastní úvahy. Zpráva stíhá zprávu a než o ní stačíme zapřemýšlet, je tu další a další. A časem to bereme jako pravdu. Pravdu z jedné strany, protože nevidíme ( nechceme ) vidět tu druhou. Není na to čas! Od té doby, co nesleduji jakékoliv zprávy ( 50% je stejně politika a zbylých 50% mordy, kriminalita, černá kronika, podvody atd. ) krom sportu, věnuji se rodině, přátelům, zahradě a tomu co mě baví. Život je veselejší, klidnější a bez stresu. Neříkám tím, že otázky nejsou kladeny správně - ale kdo na ně odpoví? My, jako stádo, máme jednu povinnost - jít jednou za čas k volbám a vhodit patřičnou obálku do patřičné škvíry. Toť vše! Dobré otázky na špatném místě - a stejně se nic nezmění! Uf, tolik energie pro nic, jdu vyzvednout pytel tvrdého chleba pro králíky u dědy, popovídáme o počasí a trávě, co zase roste, potom pro malou do školy a na výtvarný kroužek...

0 0
možnosti

Bienej

11. 4. 2011 8:25
Díky

přesně jste to zformuloval..to, co prezentují média na mě dělá dojem, že jsme v blázinci nebo že si myslí o občanech této republiky, že jsou debilní. Celé to tak nějak postrádá logiku a dělá to dojem kampaně na něčí objednávku.

A tahle země ekonomicky opravdu není ve stavu, kdy by si mohla dovolit novou volební kampaň. Stačí to, co se bude zase dít na ministerstvech, pokud dojde k odchodu dalších ministrů - nové personální změny, znova a znova se budou "seznamovat se situací", ouřadové si budou držet oběma rukama svoje židle, takže je nebudou moci použít na práci...státní správa se opět dostane do stavu očekávání věcí příštích, takže těmi státními okny uteče dalších pár milionů z našich daní...Rv

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS